REFORMES A Lleida

Fem reformes de vivendes a Lleida. Truca’ns

REFORMES

Si el que necessites és una empresa especialitzada en reformes, som l’empresa que estaves buscant. La nostra empresa de Lleida, AMIDA Construccions i Reformes estem especialitzats en reformes de la llar, treballem en el menor temps possible cuidant fins al més mínim detall. Ens adaptem a les teves necessitats i pressupost, amb professionals qualificats i pressupostos tancats, perquè la reforma del teu habitatge sigui una bona experiencia i sense ensurts

Quan iniciem un treball, anomenem un responsable d'obra, que será el responsable de que tots els treballs s’executin correctament, i es compleixin en els terminis acordats amb el client. Aquesta persona, a més, anirà informant al client, sobre com s'estan desenvolupant els treballs. També serà l'encarregat de coordinar tots els nostres professionals des de paletes, muntadors, electricistes, lampistes,etc, perquè no et preocupis de res.

També, desde d'AMIDA Construccions i reformes tramitem per tu tots els permisos necessaris, perquè tu no hagis d'encarregar-te de res. Amb nosaltres trobaràs la tranquil·litat d'estar amb professionals que ho gestionaran tot de forma correcta.

T'animem que et posis en contacte amb nosaltres i ens demanis un pressupost.

A AMIDA Construccions i reformes comptem amb la presència d'interioristes i enginyers que treballen amb gran professionalitat. Tots ells estan disposats a atendre cadascuna de les teves necessitats i requeriments en tot allò relacionat amb reformes d'habitatges.

Vine a visitar-nos a Lleida i deixa que t'assessorem. També adaptem habitatges per a persones de la tercera edat: instal·lem tota mena d'aparells elevadors, canvi de banyera per dutxa, col·locació d'ajuts dinàmics, etc, per fer la teva vida més cómoda i adaptar el teu habitatge a mesura que sorgeixen noves necessitats.

Garantía en todos nuestros trabajos